7 dagen Hel, je leven lang Happy

Een betere versie van jezelf worden, door een week lang 24/7 af te zien. Kan dat? Cosmo’s Fleur probeerde het uit en schreef er een drie pagina’s tellend artikel over!

Ondanks – of misschien juist dankzij – de zwaarte van de week, is haar eindoordeel:

…en bedenk dat de helweek inderdaad iets teweegbrengt. Namelijk het besef dat ik televisiekijken amper heb gemist. Gezond eten best lekker is. Dagelijks sporten prima in mijn ritme past. Hard werken heus niet erg is. En bovenal: dat ik meer aankan dan ik dacht. Een geruststellende, maar vooral motiverende gedachte. De wereld ligt voor me open!

Wil je weten hoe het Fleur de rest van haar helweek verging? Klik op de foto’s voor een vergrote versie!

cosmo1 cosmo2 cosmo3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© Helweek 2022