Lees het nieuwe boek: Nu!

Nu! – Pak het moment, het is alles wat je hebt

Beeld je in dat je heel rustig bent. Los van wat er om je heen gebeurt. Stress, zorgen, ergernis – het krijgt geen vat op je. Je hebt je eigen leven onder controle en weet dat je de innerlijke kracht bezit om aan te pakken wat er op je afkomt. Jij ziet niet eindeloos de tijd door je vingers glippen, want je slaagt erin om aanwezig te zijn. Met je gedachten, je gevoelens, je zintuigen.
Hier.
Nu.

Innerlijke kracht kun je trainen en verbeteren. En het mooie is: dat is niet eens zo moeilijk. Een kleine koersverandering kan je een boost geven en stuurt je leven in de richting van een doel dat beter voor je is. Erik Bertrand Larssen helpt je je doelstellingen te verwezenlijken, zowel in het dagelijks leven als op de momenten dat het er werkelijk op aankomt.

Vind je innerlijke kracht met de meest gedreven mental trainer van Noorwegen.

INHOUDSOPGAVE

DEEL 1 INNERLIJKE KRACHT

Acht dingen die je jezelf moet gunnen
Het geloof in je eigen kunnen
Waarden
Een keuze
Onbevreesdheid
Oplossingen
Orde
Goedgeefsheid
Een gesprek met de doden

Acht dingen waar je van af moet
Gezeur
Zelfmedelijden
Kritiek uiten
Afgunst
Luiheid
Stress
Balans
Egoïsme

DEEL 2 AANWEZIG ZIJN
Verleden en toekomst
Luister naar de ander
De beste vraag ter wereld
De hartslag van een ninja
Gebruik je hele lichaam
De magische trap
Zoek jouw richel op de rots
Alle beetjes helpen

Erik Bertrand Larssen is de nummer één mental trainer van Noorwegen. Hij is een veelgevraagd internationaal spreker en werkt als coach voor bekende topatleten en topmanagers. Zijn boeken Helweek en Genadeloos zijn ware sensaties en breken alle verkooprecords. Ze zijn in 13 talen vertaald.

Larssen begon zijn carrière in het Noorse leger. Nadat hij voor de tweede keer de legendarische ‘helweek’ (ontgroeningsweek van het leger) voltooide, werd hij geselecteerd voor de Noorse Special Forces. Hij studeerde bedrijfseconomie, werkte in het bedrijfsleven en is nu eigenaar van trainingsbedrijf Bertrand AS.

Omslag NU! PBISBN: 9789024404070
Gebonden
210 blz.
1e druk, 2016
€ 24,90

Inkijkexemplaar NU!

 

Bestel NU bestel knop

© Helweek 2022