Helweek in de media

Karin Sitalsing overleeft een helweek

redactie : 12 februari 2016 15:02 : In de media, Nieuws

Karin Sitalsing leefde een week volgens het regime van een Noorse ex-marinier, die diepe inzichten belooft. ‘Naarmate de Helweek vordert, stel ik de vraag steeds vaker: Waaróm?’

Zaterdag: innerlijke dialoog. Bijzonder hoe je je eisen bijstelt. Als je een nacht niet hebt mogen slapen is tot vijf uur blijven liggen superdeluxe. Zo waardeer je weer wat je hebt, zegt Larssen. Vandaag is het happy day en mogen we alleen maar positief denken.

Trouw 2_Helweek

Helweek in de Leeuwarder Courant

redactie : 19 augustus 2015 16:32 : In de media

Verslaggeefster Marjolein Knol deed een helweek. Haar verhalen zijn van dag tot dag terug te lezen op haar blog, maar een prachtige samenvattig werd gepubliceerd in de Leeuwarder Courant.

Klik op onderstaande foto’s voor een vergroting en lees het verhaal!

 

Interview met Erik Bertrand Larssen in Metro

redactie : 10 juli 2015 08:26 : In de media

Columniste Annemerel de Jongh deed een helweek en interviewde auteur Erik Betrand Larssen. Het verslag stond met een paginagroot artikel in de Metro. Klik op onderstaande foto voor een leesbare versie.

metro

 

11 kleine veranderingen, Groot Geluk, met op #6: Helweek

redactie : 10 juni 2015 07:47 : In de media

Santé publiceerde onlangs een artikel: 11 kleine veranderingen, Groot Geluk. Met op nummer 6 een tip van niemand anders dan Erik Bertrand Larssen uit Helweek: Houd je innerlijke stem in toom.

Iedereen praat weleens met zichzelf. De gesprekken die zich in je hoofd afspelen zijn bepalend voor je handelingen en prestaties. Als je deze innerlijke dialogen constructief verbetert, vergroot je automatisch ook jouw succes en geluksgevoel. Dus wees je bewust van dat stemmetje in je hoofd en zorg ervoor dat het positief is.

Lees meer »

Redacteur Lineke deed een Helweek

redactie : 9 juni 2015 08:22 : In de media

Redacteur Lineke deed een Helweek en schreef een uitgebreid verslag van maar liefst 4 pagina’s dat werd gepubliceerd in zowel Healthy You, als Gezond Eten! Haar verhaal heeft ups en downs, maar haar uiteindelijke conclusie is meer dan positief!

Als ik [op zondag – red.] om 22:00u weer ga slapen, bedenk ik me dat ik me deze week alleen maar fit, energiek en tevreden heb gevoeld. Er zaten rotmomenten in maar daar kan ik achteraf (zelfs al na een uur) alleen maar blij naar terug kijken. Echt leuk, zo’n week, kan het iedereen aanraden, al ben ik heel erg blij dat ik die avond mijn wekker tweeëneenhalf uur later kan zetten.

Lees meer »

Helweek in Inside

redactie : 9 juni 2015 07:45 : In de media

Geïnspireerd door anderen las Wilfried Polman, Management Solutions Specialist, het boek ‘Helweek: 7 dagen die je leven veranderen’ van Erik Bertrand Larssen. Dit boek zet op een praktische manier, van dag-tot-dag, uiteen hoe je je routinge kunt doorbreken, hoe je uit je comfortzone stapt en hoe je ervaart dat je meer kunt dan je denkt. Wilfried ging deze uitdaging aan en deelde zijn ervaringen met Inside.

1.inside

Klik op de afbeelding voor een vergroting

7 dagen Hel, je leven lang Happy

redactie : 10 maart 2015 07:12 : In de media

Een betere versie van jezelf worden, door een week lang 24/7 af te zien. Kan dat? Cosmo’s Fleur probeerde het uit en schreef er een drie pagina’s tellend artikel over!

Ondanks – of misschien juist dankzij – de zwaarte van de week, is haar eindoordeel:

…en bedenk dat de helweek inderdaad iets teweegbrengt. Namelijk het besef dat ik televisiekijken amper heb gemist. Gezond eten best lekker is. Dagelijks sporten prima in mijn ritme past. Hard werken heus niet erg is. En bovenal: dat ik meer aankan dan ik dacht. Een geruststellende, maar vooral motiverende gedachte. De wereld ligt voor me open!

Lees meer »

Ook Plus Magazine deed een Helweek!

redactie : 9 maart 2015 07:21 : In de media

Kunnen boeken je leven veranderen? Lenny Langerveld, journaliste bij Plus Magazine nam de proef op de som en deed een helweek. Haar conclusie?

Aan het einde van de week ben ik gesloopt, maar ook blij. […] Ik heb écht meer in mijn mars dan ik dacht.

Lees meer »

Noorse TV-serie met Erik Bertrand Larssen

redactie : 25 februari 2015 09:29 : In de media, Nieuws

De Noorse tv-zender TV3 (eigendom van Modern Times Group) zendt momenteel de tiendelige serie ‘Bertrand’s Metode’ uit, een reality/documentaireserie waarin Larssen als presentator gewone mensen helpt bij het geven van een nieuwe richting aan hun leven en het bereiken van doelen die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Inmiddels zijn er vier afleveringen uitgezonden en de serie in een groot succes! Meer informatie (in het Noors) is te vinden op TV3 Play.

 

Helweek in de autorubriek van Het Parool

redactie : 22 februari 2015 21:17 : In de media

Soms komen we Helweek in onverwachtse hoeken tegen. Zoals in de autorubriek van Het Parool. En ja, autosport is in dit geval ook sport 🙂 Lees meer »

« Pagina 1, 2, 3, 4, 5 »

Onderste uit de kan? Je kan nog veel meer!

Annemerel de Jong deed en Helweek en interviewde Erik Bertrand Larssen voor het dagblad Metro. Zijn tips om een helweek te overleven:

Een goede voorbereiding. Wie wil je zijn, wat wil je doen, plan ieder uur van de Helweek tot in de puntjes. Praat met mensen over wat je gaat doen, dit legt druk op jezelf om het daadwerkelijk uit te voeren.

Lees meer »

© Helweek 2022