Helweek in de media

People Business: Gun jezelf een Helweek!

redactie : 31 januari 2015 17:14 : In de media

People Business, een uitgave en domein van Unique; de HR-specialist van ondernemend Nederland geeft haar lezers het advies: Gun jezelf een Helweek!

(klik op de afbeelding om de pdf van het artikel te openen)

PeopleBusiness400

Helweek in Boekalert

redactie : 31 januari 2015 17:09 : In de media

Ook Audit Magazine, het vaktijdschrift voor internal en operational auditors pikte Helweek op en besteedde aandacht aan deze bestseller in de sectie Boekalert.

(klik op de foto voor het openen van de pdf van het artikel)

boekalert

Wat kan de fitnessbranche van Helweek leren?

redactie : 31 januari 2015 17:02 : In de media

Afgelopen week stond er een uitgebreid artikel over Helweek in Bodylife, geschreven door John van Heel. Hij besloot zelf te ervaren wat een helweek inhoudt, voornamelijk om te zien wat de fitnessbranche hiervan kan leren. Zijn conclusie? Die lees je in onderstaand artikel!

(klik op de foto om een pdf van het artikel te openen)

bodyLIFE_nr1'15_EFAA400

Helweek uitgebreid in Koffietijd!

redactie : 27 januari 2015 07:37 : In de media

Maandag 26 januari kwam de Nationale Helweek uitgebreid aan bod tijdens Koffietijd. Vier helweeksurvivors kwamen aan het woorden blikten terug op hun helweek. De hele aflevering is terug te zien via RTL XL en natuurlijk door op onderstaande foto te klikken!

koffietijd

Helweek – de remedie tegen Blue Monday

redactie : 22 januari 2015 09:04 : In de media

Het Eindhovens Dagblad pikte de Nationale Helweek op en ging eens kijken hoe het de deelnemers verging. Een mooi artikel, mét foto van de deelnemers in actie in de sportschool (om half zes ’s ochtends)! Lees meer »

Helweek in Koffietijd!

redactie : 20 januari 2015 07:14 : Geen categorie, In de media

Elke dag om 05.00 uur opstaan, geen social media onder werktijd, geen tv, elke dag sporten, gezond eten en om 22.00 uur naar bed. Het hoort bij De Helweek waar Koffietijdverslaggever Astrid deze week aan meedoet. Op haar blog lees je wat ze deze week allemaal meemaakt. Onderstaand alvast een video van haar eerste ochtend, die ze meteen goed startte met een bootcamp, samen met een groep medehelwekers!

Helweek in RTL Z’s Friday Afternoon

redactie : 18 januari 2015 09:40 : In de media

Vrijdag 16 januari besteedde RTL Z’s aandacht aan Helweek in het programma Friday Afternoon!

De uitzending is terug te kijken via RTL XL, op 14:04 begint het helweekfragment!

video-rtlz

Stessa interviewt helweker Chris Rodermond

redactie : 17 januari 2015 23:00 : In de media

Online inspiratie en informatiemagazine Stessa.nl interviewde Chris Rodermond over zijn helweek. En schreef een uitgebreid artikel over zijn ervaringen. Zijn antwoord op de vraag: ‘wat heeft helweek jou gebracht?” was:

Door het vroege opstaan tijdens Helweek heb je de luxe dat je 2 uur per dag extra hebt, net als in het weekend. Ook is het een ‘luxe’ om de dag te kunnen starten met sporten. Mijn vader heeft begin november een herseninfarct gehad, hij heeft mij op zijn wijze altijd proberen te ondersteunen. Nu wil ik er voor hem zijn, door hem onder meer minstens twee keer per week te bezoeken in het revalidatiecentrum. Dat ging eerst ten koste van het sporten, gezien een fulltime job, een eigen bedrijf en gezin. Tijdens Helweek blijkt dat tijd heel relatief is, er zitten wel 24-uur in een dag; 2 uur eerder opstaan is 14 uur extra per week.”

Lees meer »

Helweek gaat regionaal!

redactie : 14 januari 2015 17:05 : In de media

Afgelopen week publiceerden het Brabants Dagblad, De Gelderlander, de Provinciale Zeeuwse Courant en de Stentor Zwolse Courant een flink artikel over Helweek, door verslaggeefster Cintha Rood. Haar conclusie na haar helweek?

Ik heb mezelf beter leren kennen en zie – op de nacht doorhalen na – de kracht van helweek. En de absolute weelde van uitslapen.

4 pagina’s Helweek in Kek Mama!

redactie : 10 januari 2015 19:27 : In de media

7 dagen hel voor een hemels leven erna

Jorinde Benner van Kek Mama stond een week lang om vijf uur op, skipte social media en dronk niet één glas wijn. En dat allemaal vanwege een hype uit Noorwegen. En om eindelijk eens alle klussen te doen waar ze al maanden tegenop zag.

Lees het hele artikel door hieronder op de afbeeldingen te klikken voor een vergroting, of koop de Kek Mama in de winkel!

« Pagina 1, 2, 3, 4, 5 »

Onderste uit de kan? Je kan nog veel meer!

Annemerel de Jong deed en Helweek en interviewde Erik Bertrand Larssen voor het dagblad Metro. Zijn tips om een helweek te overleven:

Een goede voorbereiding. Wie wil je zijn, wat wil je doen, plan ieder uur van de Helweek tot in de puntjes. Praat met mensen over wat je gaat doen, dit legt druk op jezelf om het daadwerkelijk uit te voeren.

Lees meer »

© Helweek 2022