Helweek in de media

Helweek met een mega-artikel in Grazia!

redactie : 10 januari 2015 18:32 : In de media

In Grazia is een mega-artikel verschenen over Helweek! Grazia’s Els ging de 7-daagse uitdaging aan en doet uitgebreid verslag! Of Els een helweek aan kan raden?

Haar antwoord: “Van een weekje focussen op minpunten is niemand een slechter mens geworden, dus ja why the hell not?!”

Je kunt op de afbeeldingen klikken voor een grotere versie, maar het is natuurlijk nog beter om het magazine zelf te kopen en te lezen!

 

Helweek in de Marie-Claire!

redactie : 21 december 2014 13:33 : In de media

Jounalist Jessica van Zanten ging de uitdaging aan en stortte zich vol overgave op een Helweek. Ze schreef vervolgens een uitgebreid verslag voor de Marie-Claire. Ondanks dat haar focus in het begin van de week ver te zoeken was en ze eigenlijk alleen nog maar kon denken aan slapen en patat, is haar eindconclusie meer dan positief! Haar hele helweek krijgt een gemiddeld tevredenheidscijfer van een 8! Het hele artikel staat in de Marie-Claire van januari, die nu in de winkel ligt!

(klik op de foto’s voor een vergroting)

Remco Campert schrijft over Helweek

redactie : 21 december 2014 13:16 : In de media

Helweek triggert mensen tot nadenken over hun doelen in het leven. En die doelen kunnen zeer uiteenlopen zijn, zo is te lezen in de verschillende verslagen van mensen die een helweek hebben gedaan. Naar aanleiding van het boekfragment in de boekenkrant (editie december 2014), stelde Remco Campert zich ook de vraag wat zijn concrete doel voor een helweek zou zijn. In zijn Volkskrant-column van afgelopen zaterdag schrijft hij dat dit ‘overleven zonder zwaarmoed’ zou zijn. De column is ook online te lezen op Volkskrant.nl.

Lees meer »

Mooie Helweek-recensie op Managementboek.nl

redactie : 10 december 2014 08:30 : In de media

Deze week kwamen we een mooie recensie van Helweek tegen op Managementboek.nl. Geschreven door PR- & Communicatiespecialist Angelina Hammond. Haar conclusie:

Het boek is makkelijk geschreven en is een duidelijk handboek voor elke Helweek-dag.
[…]
Het onderwerp is reuze interessant, maar het compacte boekje nodigt je ook echt uit om de Helweek te proberen. Larssens aanpak zonder enige zweverigheid zal de nuchtere Nederlander zeker aanspreken. In tegenstelling tot veel andere hulpboeken komt Larssen heel snel ‘to the point’ en voelt hij haarfijn aan wat de moderne mens wil: de regie over zijn/haar leven.

Daar zijn we het natuurlijk helemaal mee eens. Nieuwsgierig naar de complete recensie? Je leest deze op Managementboek.nl!

Victor Mion interviewt Erik Bertrand Larssen

redactie : 6 december 2014 10:22 : In de media

De Noorse mental coach Erik Bertrand Larssen is een internationaal fenomeen. Met zijn inspirerende ‘helweek’ stimuleert hij zijn coachees om uit hun comfortzone te stappen en te doen wat ze altijd uitstelden. Victor Mion, eigenaar en grondlegger van One Minute Coach en voormalig tenniscoach, interviewde Larssen over zijn drijfveren.

Onder andere de essentie van een helweek, mentale veerkrcht en de de rol van angst in veranderprocessen komen aan de orde. En ook de uitdagingen die Larssen in zijn eigen leven ervaart. Met alle drukte rondom zijn bestsellers Helweek en Genadeloos (verschijnt voorjaar 2015 in Nederland) is timemanagement het grootste aandachtspunt. Larssen leeft zelf het liefst volgens zijn eigen uitgangspunten, ook al is dat niet altijd makkelijk.

Ik houd bijvoorbeeld enorm van de contrasten in mijn huidige leven en zoek daardoor juist de rustige momenten op om zelf mentaal op te laden en te genieten van het proces waar ik middenin zit. En ten slotte kijk ik steeds verwachtingsvol naar de toekomst en ben ik voortdurend bezig met de planning voor de komende periode.

Benieuwd naar de rest van zijn verhaal? Het hele interview lees je op Managementboek.nl.

 

Fit!magazine heet je welkom in jouw Helweek

redactie : 14 november 2014 11:32 : In de media

Ook Fit!magazine schreef over Helweek. We quote:

In Noorwegen al een gigantische hit en nu ook in Nederland: het boek Helweek. Onderwerp jezelf aan het plan van Erik Bertrand Larssen en na zeven dagen kom je nooit meer te laat, heb je je zaakjes op orde en sta je opgewekter in het leven.

[….]

Nu is het natuurlijk volslagen idioot om te denken dat je een beter mens wordt van iedere ochtend een rondje hardlopen en éindelijk eens je boekhouding op orde maken, maar zoveel beweert Larssen ook niet. Want je krijgt van een Helweek wat je er zelf instopt, zo zegt hij eerlijk. Touché Erik! Toch zijn wij de eersten die toegeven: ’s ochtends heel vroeg in de stilte, tijdens een rondje hardlopen, de kaarten van je leven eens herschudden, is toch best fijn.

Lees meer »

‘Quick Fix’ Helweek in Vives!

redactie : 14 november 2014 11:09 : In de media

Ook Vives berichtte deze week over Helweek:

Acht procent. Slecht 8% van het succes van veranderingstherapie is toe te schrijven aan de vorm van de betreffende therapie. De rest gaat over zaken als de bereidwilligheid van de betrokkenen, klik met de behandelaar, verwachtingen over de uitkomst, etc. Voor Helweek, de internationale self-improvementsensatie van de Noorse Erik Bertrand Larssen, zal het niet anders zijn.
Lees meer »

Santé: ga jij een helweek doen?

redactie : 29 oktober 2014 07:00 : In de media

Ook Santé berichtte over Helweek, beginnend met een omschrijving van het boek en eindigend met de inmiddels klassieke vraag ‘Ga jij een helweek doen?’

‘De Helweek is een week waarin je je leven omgooit. In één week doe je alles waarvan je weet dat je het eigenlijk moet doen. Je neemt geen genoegen met ‘goed genoeg’ en je werkt je uit de naad.’ Lees het hele artikel op Santé.nl.

Janneke Siebelink interviewt Erik Bertrand Larssen

redactie : 22 oktober 2014 17:55 : In de media

Janneke Siebelink – redacteur Boeken bij Bol.com – sprak Erik Bertrand Larssen – auteur van Helweek, 7 dagen die je leven veranderen. Dat leverde een openhartig interview op, met onder andere een inkijkje in Larssens moeilijke jeugd en latere dieptepunten. De filosofie achter Helweek wordt duidelijk en waarom de auteur om zijn boodschap wereldwijd wil verspreiden. Lees meer »

Funx Radio wil alles weten over Helweek

redactie : 22 oktober 2014 09:30 : In de media

Afgelopen dinsdag wilde DJ Maarten van Funx Radio alles weten over het fenomeen Helweek. Wat is het nu precies, waar komt het vandaan en ben je kapot aan het eind van zo’n week, of wil je het wel een paar keer per jaar doen? Uitgever Eline Crijns liet zich het hemd van het lijf vragen en gaf uitgebreid antwoord!  Lees meer »

« Pagina 1, 2, 3, 4, 5 »

Onderste uit de kan? Je kan nog veel meer!

Annemerel de Jong deed en Helweek en interviewde Erik Bertrand Larssen voor het dagblad Metro. Zijn tips om een helweek te overleven:

Een goede voorbereiding. Wie wil je zijn, wat wil je doen, plan ieder uur van de Helweek tot in de puntjes. Praat met mensen over wat je gaat doen, dit legt druk op jezelf om het daadwerkelijk uit te voeren.

Lees meer »

© Helweek 2022