Helweek in de media

Helweek in AD Magazine: 7 dagen geen excuus!

redactie : 20 oktober 2014 08:11 : In de media

Zaterdag 19 oktober, we slaan het AD magazine open en wat zien we? Helweek! Een paginagroot verslag van journalist René van der Meer! Lees meer »

Intermediair: heb jij de Helweek al gedaan?

redactie : 16 oktober 2014 07:03 : In de media

Ook Intermediair maakt melding van Helweek en wel met een artikel met de kop:

De belangrijkste week van je leven: heb jij de Helweek al gedaan?

Noorwegen is in de ban van de Helweek. Wordt het voor jou ook de week die je het beste zult onthouden van allemaal? Lees meer »

Waarom máák jij niets van je leven! – Helweek op NRCQ

redactie : 15 oktober 2014 10:58 : In de media

Bo van Houwelingen en Caroline van Keeken schreven een mooie column voor NRCQ over de boeklancering van Helweek en de lezing door auteur Erik Bertrand Larssen.

Hieronder alvast de intro, het hele artikel lees je op NRCQ zelf!

Wat: De presentatie van het boek ‘Helweek’ bij uitgeverij Boom/Nelissen in Amsterdam.

Wie: Erik Bertrand Larssen — de auteur, Eline Crijns — de uitgever, Martine Peeters — PR-dame, 35 bloggers, journalisten en geïnteresseerden, onder wie ICT-er Peter Jan Teuns.

Waar wácht je nog op? Bevind je je in een oorlogssituatie? Word je momenteel bedreigd door een hongerige beer? Nee? Erik Bertrand Larssen kijkt zijn publiek woest aan. “Dat betekent dat je rustig kunt nadenken. Rationele besluiten kunt nemen. Waarom máák je dan niets van je leven?”

Doodse stilte. Een voorzichtig opgestoken hand. Maar nee, dit was een retorische vraag. “Gebrek aan discipline!”, brult hij. Het clubje bloggers en journalisten in de presentatieruimte van uitgeverij Boom Nelissen schrijft braaf mee – ge-brek aan di-sci-pli-ne.

Lees meer…

Zeven dagen afzien… Helweek in Dit was het Nieuws!

redactie : 15 oktober 2014 10:11 : In de media

Zeven dagen afzien, dat was de kop die Mattie Valk en Thomas Acda voor hun neus kregen in Dit was het Nieuws. En met deze krantenkop werd uiteraard gerefereerd aan Helweek en het verslag van NRC journalist Thomas Rueb. Hoewel Mattie en Thomas niet direct de link legden, is de discussie die volgt de moeite waard om te kijken. En aan het eind wordt helder samengevat wat een helweek nu precies inhoudt!

De uitzending is te bekijken via RTL XL Uitzending gemist, het fragment start op 30 minuten en 45 seconden.

7dagenafzien

Uitgever Eline Crijns vertelt over Helweek bij BNR

redactie : 14 oktober 2014 08:29 : In de media

In de uitzending van Werk in Uitvoering van 13 oktober, vertelt uitgever Eline Crijns over Helweek bij BNR Nieuwsradio.

Het fragment is hieronder te beluisteren!

audiobestand

De Volkskrant: In een helse week naar een beter ik

redactie : 12 oktober 2014 17:00 : In de media

Zaterdag 11 oktober was een recensie van Helweek te lezen in de Volkskrant! Wilma de Rek schreef 0.a. het volgende…

De nieuwste ‘ook jij kunt je leven op orde krijgen: je hoeft alleen maar mijn boek te kopen’-goeroe komt uit Noorwegen en heet Erik Bertrand Larssen. Hij is mental coach, spreker en parachutist; die laatste vaardigheid leerde hij bij de Noorse Special Forces waar hij ooit de tijd van zijn leven had. Zijn boek Helweek, dat in Noorwegen een hype is en waarvan de vertaalrechten aan zestien landen zijn verkocht Nederland is het eerste land waar het boek in vertaling verschijnt is geïnspireerd door die periode; Larssen schrijft een afgezwakte versie voor van de ‘helweek’ die de afsluiting vormt van de toelating tot de officiersopleiding van het Noorse leger. Lees meer »

Helweek in EditieNL!

redactie : 11 oktober 2014 07:27 : In de media

In 1 week schoon schip maken. Vroeg op, en de lijst met langliggende klussen en goede voornemens afwerken. Ze noemen het een helweek maar je zou er wel gelukkig van kunnen worden. Michiel Sampon van EditieNL probeert helweek uit!

Helweek in de uitzending op Radio 1 | NPO De Ochtend

redactie : 9 oktober 2014 09:00 : In de media

In het NPO programma De Ochtend op Radio 1, bespraken Aad van den Heuvel en Bert van der Veer de Helweektrend op 6 oktober. Aad van den Heuvel ziet het wel zitten, Bert van der Veer niet, al kan hij zich wel voorstellen dat een helweek effect heeft.

Beluister hier het hele fragment! (start 13:27)

mediaforum

Helweek in POWnieuws!

redactie : 8 oktober 2014 12:36 : In de media

Ook PowNed had interesse in het verhaal van Erik Bertrand Larssen en besteedde aandacht aan Helweek in de uitzending van 6 oktober! Zowel de auteur, als uitgever Eline Crijns komen aan het woord! Het Helweekfragment start bij 7.30 minuut.

pownews

Heb jij de Helweek al gedaan? » Managementboek.nl

redactie : 7 oktober 2014 12:57 : In de media

Als je tachtig jaar oud wordt, heb je ruim 4100 weken geleefd. Welke daarvan zijn jou bijgebleven? Als het aan de Noorse mental coach ligt, zal de Helweek die jij gaat meemaken na het lezen van zijn boek straks op de eerste plaats staan.

Erik Bertrand Larssen bracht deze week een bliksembezoek aan Amsterdam om het eerste exemplaar van de Nederlandse editie van zijn boek Helweek in ontvangst te nemen. Hans van der Klis van Managementboek sprak met hem over zijn mental coachingsmethode. Het hele artikel lees je op managementboek.nl.

 

« Pagina 1, 2, 3, 4, 5 »

Onderste uit de kan? Je kan nog veel meer!

Annemerel de Jong deed en Helweek en interviewde Erik Bertrand Larssen voor het dagblad Metro. Zijn tips om een helweek te overleven:

Een goede voorbereiding. Wie wil je zijn, wat wil je doen, plan ieder uur van de Helweek tot in de puntjes. Praat met mensen over wat je gaat doen, dit legt druk op jezelf om het daadwerkelijk uit te voeren.

Lees meer »

© Helweek 2022