Helweek in de media

Helweek groot vermeld in zaterdageditie NRC Lux én NRC next

redactie : 4 oktober 2014 13:10 : In de media

Gebruik jij het weekend om op je gemak de zaterdagedities van de kranten door te nemen? Inclusief weekspecials? En lees je ook de zaterdageditie van de NRC? Dan is de kans groot dat je vandaag (zaterdag 4 oktober) op twee volle pagina’s Helweek stuit!

Naast een artikel op de website van NRC-next, staat Helweek in ook in de papieren versie van zowel NRC-next, als NRC Lux! Lees meer »

Ook NRC Next en NRC Q waagden zich aan de Helweek!

redactie : 4 oktober 2014 08:37 : In de media

Redacteur Thomas Rueb waagde zich aan de militaire Helweek. Zelfopgelegd yuppenleed dat in zeven dagen je leven moet veranderen. Het zelfhulpboek, geschreven door een Noorse oud-militair, is net uit en nu al een hype.

Verdomme. Mijn telefoon had ik in mijn schoen verstopt en nu haat ik mezelf. Bliep-bliep-bliep. In de war, slaapdronken, krijg ik hem maar niet te pakken. Ik spartel in het donker over de vloer. Maar het is gelukt: ik ben mijn bed uitgekomen en, als ik het alarm heb uitgekregen (bliep), zo’n beetje wakker. Maandag, 5.00 uur. De Helweek is begonnen… Lees het hele artikel op NRC-next of op NRCQ.

Ook Telegraaf Vrouw gaat Helweken!

redactie : 3 oktober 2014 19:24 : In de media

Een week zonder stress. Een week zonder tv kijken. Een week zonder ‘nee’ zeggen. Vanaf maandag 6 oktober gaat de redactie van VROUW elke week iets laten. Waarom? Om de routine te doorbreken!

elskeAanstaande maandag begint de coördinator van VROUW.nl, Elske van der Velden, met haar Helweek: een week lang om 5 uur ’s ochtends op, geen tv kijken en, bovenal, heel erg bewust en gezond leven. In de voorbereiding op die week is ze vooral bezig met verzinnen waarom ze toch níet mee gaat doen aan de Helweek….

Lees het hele blogartikel op Telegraaf | Vrouw!

Helweek op volle toeren in Grazia!

redactie : 19 september 2014 09:45 : In de media, Nieuws

Gespot in de kiosk: Helweek in de Grazia van deze week! Lees meer »

« Pagina 1, 2, 3, 4, 5 »

Onderste uit de kan? Je kan nog veel meer!

Annemerel de Jong deed en Helweek en interviewde Erik Bertrand Larssen voor het dagblad Metro. Zijn tips om een helweek te overleven:

Een goede voorbereiding. Wie wil je zijn, wat wil je doen, plan ieder uur van de Helweek tot in de puntjes. Praat met mensen over wat je gaat doen, dit legt druk op jezelf om het daadwerkelijk uit te voeren.

Lees meer »

© Helweek 2022