Nieuws

Helweek in Top 10 op Inc.com

redactie : 13 februari 2017 17:08 : Nieuws

Inc Top 10

Helweek staat op nummer 8 in de top 10 van de beste Business books van 2016 op Inc.com!

Dit Amerikaanse kennisplatform op het gebied van thought leadership koos uit alle boeken die in 2016 zijn verschenen de beste tien boeken die je motiveren, verder brengen in je persoonlijke ontwikkeling en ervoor zorgen dat je het beste uit jezelf haalt.

Hell Week nu ook in de US!

claartjevisser : 1 juli 2016 11:07 : Nieuws

In de Verenigde Staten zijn ze nu ook helemaal in de ban van Erik Bertrand Larssen. Benieuwd hoe het er daar aan toe gaat? Laat je inspireren op de Hell Week site, inclusief film materiaal, de Hell Week Society en meer!

 

TEDxTrondheim

redactie : 10 juni 2016 12:26 : Nieuws

Voor TEDxTrondheim sprak Erik Bertrand Larssen over de inspiraties en ervaringen die hem er toe motiveren mensen te helpen in het vinden van een rijker leven. Bekijk de lezing hier terug (english):

 

Karin Sitalsing overleeft een helweek

redactie : 12 februari 2016 15:02 : In de media, Nieuws

Karin Sitalsing leefde een week volgens het regime van een Noorse ex-marinier, die diepe inzichten belooft. ‘Naarmate de Helweek vordert, stel ik de vraag steeds vaker: Waaróm?’

Zaterdag: innerlijke dialoog. Bijzonder hoe je je eisen bijstelt. Als je een nacht niet hebt mogen slapen is tot vijf uur blijven liggen superdeluxe. Zo waardeer je weer wat je hebt, zegt Larssen. Vandaag is het happy day en mogen we alleen maar positief denken.

Trouw 2_Helweek

Bootcamp voor de geest

claartjevisser : 15 januari 2016 16:10 : Geen categorie, Nieuws

Twee bestsellers van mental trainer Erik Bertrand Larssen in een voordelig pakket: Helweek en Genadeloos.

Haal elke dag het beste uit jezelf. Beter presteren dan je voor mogelijk hield? Met Helweek en Genadeloos leer je alles over de methode van de meest gedreven mental trainer van Noorwegen, Erik Bertrand Larssen!

Bootcamp voor lichaam en geest
Bestel nu de bestsellers Helweek en Genadeloos samen in een voordelig pakket. Deze twee boeken vullen elkaar aan als praktische en theoretische gids bij het bereiken van je persoonlijke doelen en het veranderen van jezelf. Bereid je voor op een Helweek, een bootcamp voor je lichaam en geest.

Helweek
Helweek, 7 dagen die je leven veranderen neemt je mee in de belangrijkste week van je leven, van maandag 5 uur ’s ochtends tot zondagavond 22 uur. Je stapt uit je comfortzone, je doorbreekt je dagelijkse routine en leert verder reiken dan normaal. Als je tachtig jaar wordt, heb je in totaal 4160 weken geleefd. Helweek is een week die daar met kop en schouders bovenuit steekt.

Genadeloos
Genadeloos
maakt je beter. Vraag jij je af hoe je jezelf kunt verbeteren en beter kunt presteren dan je voor mogelijk hield? Dit boek gaat over het vinden van een doel, het ontwikkelen van jezelf en jezelf veranderen om je potentieel te benutten. Genadeloos helpt je te durven gaan voor je dromen.

Genadeloos vormt een tweeluik met Helweek, 7 dagen die je leven veranderen. De boeken zijn in willekeurige volgorde te lezen en vormen samen de ultieme voorbereiding op je helweek.

Helweek – Genadeloos, set 2 delen | Larssen Pakketaanbieding | ISBN 9789024404162 | Paperbacks | € 29,90

Meer informatie en bestellen

Ondernemerslessen tijdens de Challengersday

redactie : 30 oktober 2015 13:03 : Nieuws

Ondernemers zijn van nature optimistisch, maar hoe bereid je je erop voor dat de zaken niet altijd op rolletjes lopen? Erik Bertrand Larssen, auteur van Helweek en Genadeloos deelt zijn lessen volgende week tijdens Challengerday. De Noor kan als geen ander de link leggen tussen het leger, sport en zaken: allemaal omgevingen die volgens hem van elkaar kunnen leren. Lees meer »

Helweek in China en Denemarken

redactie : 26 augustus 2015 09:20 : Nieuws

Helweek blijft de wereld veroveren! Onlangs reisde Erik Bertrand Larssen af naar Beijing voor de lancering van de tweede druk van Helweek. In China zijn inmiddels 60.000 exemplaren verkocht van deze bestseller. En over niet al te lange tijd zal het boek ook in Denemarken op de markt verschijnen, net als Genadeloos.

In Nederland blijft Helweek populair en starten nog iedere week mensen met deze persoonlijke uitdaging. Benieuwd naar ervaringen? Kijk dan hier!

Dit vindt Hans van der Loo van Genadeloos

redactie : 10 augustus 2015 08:27 : Nieuws

Hans van der Loo, adviseur, publicist en spreker op het gebied van veranderen, plaatste de volgende, zeer uitgebreide recensie op Managementboek.nl: Lees meer »

Larssen spreekt op Sprout Challengerday 2015

redactie : 9 augustus 2015 10:17 : Nieuws

Sprout Challengerday staat dit jaar volledig in het teken van Slim Samenwerken: hoe ga jij effectief om met jouw team, hoe behaal je duurzame winst met klanten en toeleveranciers en hoe kan het Sprout-netwerk van snelgroeiende ondernemers jou helpen te excelleren.

Helweek-auteur Erik Bertrand Larssen is erbij om de bezoekers te inspireren op het gebied van doorzettingsvermogen. Andere bevlogen sprekers zijn Sharon Kroes, Mark Vletter, Roland Kieft en Patrick Kerssemakers.

Voor meer informatie over het evenement en om je in te schrijven, kijk je op Sprout.nl!

Recensie Genadeloos door Hanno Cramer

redactie : 1 augustus 2015 11:55 : Nieuws

Hanno Cramer las Genadeloos en plaatste een prachtige recensie op de website van Tijdschrift voor Coaching!

Met Helweek heeft Larssen zich flink in beeld geschreven. Om je doel te bereiken moet je je grenzen verleggen. Het wordt niet zo gepresenteerd, maar je kunt zeggen dat Larssen in Genadeloos zijn groeiprincipe als het ware toepast op wat er ná die ene Helweek gebeurt. Als verandering een proces van elke dag wordt. En de strijd om je doelen te halen navenant moeilijker. De rode draad is simpel en niet nieuw; er is al veel over geschreven: maak de doelen in je leven duidelijk, leer ze liever te willen dan alles wat je nu al hebt, zet opzij wat je van je koers brengt. Om je talenten te realiseren moet ieder mens ooit uit z’n comfortzone komen. Talent is interessant en een sterke wil is nodig, maar doorzetten en je doel halen is uiteindelijk een zaak van doen: van gedrag en dagelijkse handelingen. Dit boek helpt je dat gedrag te ontwikkelen.

Lees meer »

« Pagina 1, 2, 3, 4, 5 »
© Helweek 2022