Redacteur Lineke deed een Helweek

Redacteur Lineke deed een Helweek en schreef een uitgebreid verslag van maar liefst 4 pagina’s dat werd gepubliceerd in zowel Healthy You, als Gezond Eten! Haar verhaal heeft ups en downs, maar haar uiteindelijke conclusie is meer dan positief!

Als ik [op zondag – red.] om 22:00u weer ga slapen, bedenk ik me dat ik me deze week alleen maar fit, energiek en tevreden heb gevoeld. Er zaten rotmomenten in maar daar kan ik achteraf (zelfs al na een uur) alleen maar blij naar terug kijken. Echt leuk, zo’n week, kan het iedereen aanraden, al ben ik heel erg blij dat ik die avond mijn wekker twee├źneenhalf uur later kan zetten.

Lees hieronder het hele verhaal door op de afbeeldingen te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© Helweek 2022