Voor bloggers


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/helweek/domains/helweek.nl/public_html/content/plugins/instagram-image-gallery/db.class.php on line 232

Ben je blogger, columnist of redacteur van een website, online magazine of ander blogplatform? En wil jij een helweek doormaken en daar verslag van doen? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar Martine Siemons via m.siemons@bua.nl en wij zorgen ervoor dat je de nodige publiciteit krijgt!

button-bezig-met-helweekHoe breng jij jouw helweek in beeld?

De manier waarop jij je verhaal vertelt, mag je uiteraard helemaal zelf kiezen. Of je dit nu via een blog wilt doen, via een videodagboek, of via Facebook, Twitter of Instagram, het kan allemaal. Zodra we weten waar we jouw belevenissen kunnen vinden, delen wij ze via onze website en socialmediakanalen. Uiteraard kun je ook zelf berichten plaatsen op onze Facebookpagina en het is ook mogelijk om blogs in te zenden voor plaatsing op deze website.

In de mediakit vind je bovendien een aantal buttons, die je op jouw website of blog kunt zetten, om te laten weten dat je bezig bent met jouw helweek.

Heb je Helweek, Genadeloos en Nu! nog niet?

Koop de boeken nu online, of via de boekhandel bij jou in de buurt!

© Helweek 2022