Voor de boekhandel

Op 1 oktober 2014 is Helweek, 7 dagen die je leven veranderen verschenen, geschreven door de Noorse mental trainer Erik Bertrand Larssen. Op 31 maart 2015 verscheen Genadeloos, haal het best uit jezelf met mental training. In juni 2016 verscheen NU! – Pak het moment, het is alles wat je hebt op de Nederlandse markt. Alle drie de boeken zijn een absolute sensatie in Noorwegen en breken alle verkooprecords. Wereldwijd zijn de vertaalrechten inmiddels al aan 16 landen verkocht, waaronder de VS en Engeland.

Helweek en Genadeloos hebben Nederland en België inmiddels veroverd: de boekhandels hebben het boek goed verkocht en de belangstelling voor promotiemateriaal voor etalages en in store promo’s was en is groot. Vanaf juni 2016 bestormt ook NU! de markt en zorgt Boom uitgevers Amsterdam weer voor een promotiecampagne.

Helweek, Genadeloos en NU! hebben een brede doelgroep. Gezond leven en persoonlijke ontwikkeling zijn nog steeds hypes bij mannen en vrouwen en de boeken sluiten daar perfect op aan. Bestellen kan op de beurs, via het CB of direct bij de uitgeverij.
helweek-boekhandel2

Een eerste reactie van Boekhandel van Kralingen te Breukelen op het previewexemplaar:

Hartelijk dank voor het toezenden van het boek Helweek van Erik Bertrand Larssen. Ik heb het bijna in één ruk uitgelezen en ben enthousiast! Het boek sluit mooi aan bij de huidige trend om gezond en bewust te leven. Ik kan me zeker voorstellen dat dit boek voor velen een mooie motivatie biedt om zijn of haar leven positief te veranderen.
Wij kijken uit naar de promotiecampagne de komende maanden.

Met vriendelijke groet,
Boekhandel van Kralingen

Verkoop jij Helweek , Genadeloos of Nu?

En sta je nog niet vermeld in het overzicht van boekhandels op onze site? Mail naar l.kemmink@boomamsterdam.nl en we nemen jouw winkel zo snel mogelijk op in de lijst!

 

Bij boekhandel Venstar

Bij boekhandel Venstra Amstelveen

© Helweek 2022