Voor de pers

Op 1 oktober 2014 is het boek Helweek, 7 dagen die je leven veranderen in Nederland verschenen. Op 31 maart 2015 heeft Uitgeverij Boom Nelissen ook Genadeloos, haal het beste uit jezelf met mental training uitgebracht. In juni 2016 verscheen NU! – Pak het moment, het is alles wat je hebt. Alledrie de boeken zijn een absolute sensatie in Noorwegen en breken alle verkooprecords. Wereldwijd zijn de vertaalrechten inmiddels al aan 16 landen verkocht, waaronder de VS en Engeland.

Helweek in de media

De Noorse pers schreef al uitgebreid over Helweek en in 2015 zond TV3 Noorwegen (eigendom van Modern Times Group) de tiendelige serie ‘Bertrand’s Method’ uit. Een reality/documentaireserie waarin Bertrand gewone mensen helpt bij het geven van een nieuwe richting aan hun leven en het bereiken van doelen die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Ook de Nederlandse pers pikte het fenomeen op. Kijk voor een overzicht van publicaties onder ‘Helweek in de media‘.

Op deze site vind je verder informatie over de auteur Erik Bertrand Larssen, nieuws rondom de boeken en ervaringen van mensen die een helweek hebben gedaan.

Persbericht

Lees hier het persbericht over Helweek (d.d. 31-07-2014) en het persbericht over Genadeloos (d.d. 25-03-2015).
Gerenommeerd PR-bureau Coebergh Communicatie & PR verzorgde  de landelijke PR-activiteiten ter promotie van beide boeken.

Mediakit

In de mediakit vind je tekst- en beeldmateriaal (foto’s, video’s, banners) dat je kunt gebruiken ter ondersteuning van publicaties over Helweek en Genadeloos. Neem voor meer informatie contact op met Martine Siemons, m.siemons@bua.nl

© Helweek 2022